Advertisements

Ταξιδιωτικός οδηγός για το Πρώτο σου Επαγγελματικό Ταξίδι

Ταξιδιωτικός οδηγός για το Πρώτο σου Επαγγελματικό Ταξίδι – Αν η δουλειά σου απαιτεί να ταξιδεύεις, ξέρεις πολύ καλά πως είναι να σου ανακοινώνουν ότι θα πας επαγγελματικό ταξίδι για πρώτη φορά.

Αρχίζεις να σκέφτεσαι τί πράγματα χρειάζεσαι, τι θα φορέσεις, αν θα έχεις χρόνο ή ακόμα αν επιτρέπεται να εξερευνήσεις ένα μέρος της πόλης και πολλά άλλα.

Εδώ, είναι ο ταξιδιωτικός οδηγός για το πρώτο σου επαγγελματικό ταξίδι, ώστε να το οργανώσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Για να τον δούμε.

ταξιδιωτικός οδηγός

Τί χρειάζεσαι:

α) Τόσο σ’ ένα προσωπικό ταξίδι όσο και σ’ ένα επαγγελματικό χρειάζεσαι τα είδη προσωπικής σου φροντίδας που είμαστε σίγουροι ό,τι γνωρίζεις πολύ καλύτερα από εμάς ποια είναι

β) Φάρμακα:  Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να νιώθεις αδιαθεσία όταν βρίσκεσαι σε μια ξένη χώρα.  Γι’ αυτό καλό θα είναι να έχεις μαζί σου παυσίπονα για πονοκέφαλο ή στομαχόπονο

Τί να κάνεις:

α) Ταξιδεύοντας για επαγγελματικούς λόγους είναι αναμφίβολα διαφορετικό από το ταξίδι αναψυχής, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να σε σταματήσει από την εξερεύνηση της πόλης.  Αν έχεις την ευχέρεια, κλείσε τα εισιτήρια σου με τρόπο που να φτάνεις πρωί ή μεσημέρι της προηγούμενης μέρας των επαγγελματικών σου δραστηριοτήτων.  Αυτό, θα σου δώσει χρόνο για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα στο ξενοδοχείο και μετά ο χρόνος θα είναι ελεύθερος για μια περιοδεία στην πόλη.

Συμβουλή:  Σου προτείνουμε το hop on – hop off αφού είναι ο πιο βολικός τρόπος να δεις τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης σε σύντομο χρονικό διάστημα.

β) Εκμεταλλεύσου το Spa:  Πολλά ξενοδοχεία προσφέρουν υπηρεσίες spa μέχρι αργά το βράδυ.  Οπόταν, τι καλύτερο να χαλαρώσεις μετά από μια κουραστική μέρα.

Τί να φορέσεις:

α) Πέρα από τα επαγγελματικά ρούχα που χρειάζεσαι σύμφωνα με τον κώδικα ενδυμασίας της εταιρείας σου, είναι σημαντικό να πάρεις άνετα ρούχα που θα σε βολέψουν τις ώρες εκτός επαγγελματικού ωραρίου.  Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ή οποιοδήποτε άλλο άνετο παπούτσι είναι must να βρίσκεται στην τσάντα σου, για να μπορείς ν’ αλλάξεις όταν χρειαστεί.

β) Αν θεωρείς ό,τι ένα επαγγελματικό ταξίδι μπορεί να σου αλλάξει την ρουτίνα του υγιεινού σου τρόπου ζωής, ξανασκέψου το! Μπορείς άνετα να κάνεις το τρέξιμό σου ή το περπάτημά σου ή ακόμα και να χρησιμοποιήσεις τις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου εντός του ξενοδοχείου σε ώρες βολικές για σένα.  Έτσι, και τ’ αθλητικά ρούχα μπορούν να κερδίσουν επάξια μία θέση στις αποσκευές σου.

Συμβουλή:  Αν το επαγγελματικό σου ταξίδι διαρκέσει πολλές μέρες μπορείς να ελέγξεις τις προσφορές fitness που υπάρχουν στην περιοχή. Όλο και κάτι θα βρεις σε μικρές ομάδες ή τάξεις με μειωμένο κόστος.

γ) Μην ξεχάσεις τα βραδινά σου ρούχα αφού το πιο πιθανό είναι να δειπνήσεις με πελάτες ή συναδέλφους.  Αλλά και αυτό το σενάριο να μην συμβεί, σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να πας μόνος/η σε κάποιο εστιατόριο.  Είναι μια διαφορετική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.  Άσε που θα είναι και πιο διασκεδαστικό αφού θα προσπαθείς να μαντέψεις ποιο είναι το καλύτερο τοπικό φαγητό για να δοκιμάσεις.

Travel the World with Us

Η γνώμη σας μετράει, στείλτε μας τα σχόλια σας για βελτίωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *